Як отримати консультацію лікаря?
Як отримати консультацію лікаря?

Поділитися новиною:

Як отримати консультацію лікаря?

"Я задекларований(а) в Харкові. До кого мені звернутися по медичну допомогу? Чи безкоштовна вона?" "Я щопівроку проходжу стаціонарне лікування в Харкові. З початком війни живу в Люботині, як мені пройти лікування?"

Такі питання надходять до наших адміністраторів щодня. Отже, друзі, періодично говоритимемо з вами про це:

В умовах воєнного стану пацієнт може звернутися до будь-якого (!!!) сімейного лікаря. Незалежно від того, де зараз перебуває ваш сімейний лікар і чи укладали ви декларацію взагалі з якимсь сімейним лікарем.

Сімейний лікар, до якого ви звернулись, за потреби, видасть вам направлення до вузького спеціаліста чи на стаціонарне лікування, або на аналізи чи діагностичну процедуру.

Нагадуємо, що в Люботині первинну медичну допомогу надають сімейні лікарі, терапевти та педіатри Центру первинної медико-санітарної допомоги (директор Чухен Олег Іванович), номери телефонів реєстратури Центру: 066 29 28 711, 068 73 85 724.

З отриманим направленням на консультацію ви дзвоните до колл-центру Люботинської міської лікарні та записуєтесь на прийом до спеціаліста. Номер телефона для запису 073-15 15 100.

Нагадуємо, що стаціонарні відділення Люботинської міської лікарні розташовані за адресою вул.Громова, 3. Амбулаторний прийом пацієнтів спеціалісти здійснюють у поліклініці - вул.Шевченка, 15.

Якщо ви маєте запитання - наші оператори завжди раді відповісти на них - 073-15-15-100.

Бажаємо здоров'я!

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/8683 | Переглядів: 276Дата публікації: 11:14 23.05.2022
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук