Як отримати консультацію лікаря у воєнний час?
Як отримати консультацію лікаря у воєнний час?

Поділитися новиною:

Як отримати консультацію лікаря у воєнний час?

Вже понад три тисячі осіб зареєструвалися в нашій громаді як тимчасово переміщені особи. Актуальним залишається питання щодо алгоритму отримання медичної допомоги.

Отже, в умовах воєнного стану пацієнт, за потреби, може звернутися до будь-якого сімейного лікаря, терапевта або педіатра – незалежно від наявності декларації з цим лікарем або взагалі з будь-яким іншим. Навіть якщо пацієнт досі не задекларований з жодним лікарем – його приймуть в медичному закладі. Сімейний лікар може виписати паперове направлення (якщо ви не задекларовані з ним) або електронне (для задекларованих з ним пацієнтів) – направивши до вузького спеціаліста.

Також направлення до іншого лікаря, або на діагностику, може видати лікуючий лікар, у якого ви обліковуєтесь з певним захворюванням.

З направленням вам необхідно записатися на прийом до визначеного спеціаліста. В Люботинській міській лікарні зробити це можна за номером телефону колл центру – 073-15-15-100. Наші оператори проконсультують, як і коли можна потрапити на прийом до лікаря.

Як і раніше, не потрібне направлення до гінеколога, стоматолога, психіатра та нарколога. Але ці спеціалісти все одно приймають за попереднім записом через наш колл-центр або безпосередньо на рецепції. Не потрібне направлення і попередній запис, якщо ваш випадок носить ургентний характер – гострий біль, травма, кровотеча, втрата свідомості, сильні запаморочення, наприклад, тощо. Тоді наші лікарі приймуть вас в стаціонарі – вул.Громова, 3.

Нагадуємо, лікарі поліклініки Люботинської міської лікарні приймають пацієнтів по вул.Шевченка, 15 (за цією ж адресою приймають пацієнтів і сімейні лікарі Центру надання первинної медико-санітарної допомоги). У нас ви можете отримати консультацію гінеколога, стоматолога, психіатра, нарколога, офтальмолога, отоларинголога, ендоскопіста, ендокринолога, невролога, терапевта, дерматовенеролога, хірурга. Працюють також рентген кабінет, клініко-діагностична лабораторія та кабінет функціональної діагностики. Поліклініка, як і колл-центр, працюють з 8 до 13 години.

Також ви завжди можете уточнити необхідну інформацію в наших операторів (073-15-15-100) та адміністраторів групи у FACEBOOK. Крім того, нагадуємо, ви можете замовити зворотній дзвінок на нашому сайті http://lml.lubotin-rada.gov.ua/ 

або поспілкуватися з нашими операторами на сайті за допомогою чату (працюють підказки).

Бажаємо здоров’я!

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/8605 | Переглядів: 219Дата публікації: 09:50 28.04.2022
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук