Щодо алгоритму прийому пацієнтів
Щодо алгоритму прийому пацієнтів

Поділитися новиною:

Щодо алгоритму прийому пацієнтів

На даний момент у поліклініці, по вул.Шевченка, 15, працюють спеціалісти: отоларинголог, терапевт, гінеколог, онколог, офтальмолог, дерматовенеролог, стоматолог, а також клініко-діагностична лабораторія та лікар-ендоскопіст.

Лікар психіатр, нарколог перебуває у тарифній відпустці до 24.04. 
 

По вул.Громова, 3, у приміщенні відділення хірургії, прийом пацієнтів проводять лікар-терапевт, невролог, травматологи, хірурги. Працює рентген-кабінет.

Кожен візит до будь-якого лікаря здійснюється за попереднім записом у колл-центрі нашої лікарні-073-15-15-100. Дзвінки приймаються з понеділка по суботу з 8.00 до 13.00.

Хочете ви потрапити на прийом до лікаря-невролога, терапевта чи травматолога-за попереднім записом. Винятком є ургентні випадки, що потребують невідкладного надання медичної допомоги.

Також, для безкоштовного прийому лікарем, вам необхідно мати направлення від сімейного або лікуючого лікаря (ургентних випадків це не стосується). Якщо ви переселенець, і не задекларовані з лікарями нашої громади, ви можете звернутися до будь-якого сімейного лікаря-він, в разі потреби, видасть направлення до спеціаліста в паперовому вигляді.

Без направлення прийом платний-з тарифами на платні послуги ви можете ознайомитися на нашому сайті http://lml.lubotin-rada.gov.ua/info/page/6257 . 

Оплата здійснюється банківською картою через банківський термінал безпосередньо перед прийомом лікаря.

Бажаємо здоров’я!

 

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/8548 | Переглядів: 220Дата публікації: 13:05 01.04.2022
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук