В Люботинській міській лікарні з'явився логотип
В Люботинській міській лікарні з\

Поділитися новиною:

В Люботинській міській лікарні з'явився логотип

Навесні цього року, за ініціативи народного депутата України Євгена Пивоварова, між КНП "Люботинська міська лікарня" та КЗ "Мистецька школа-інтернат "Дивосвіт" укладено угоду про спільну роботу над створенням логотипу нашого закладу.

В конкурсі взяли участь учні школи від 10 до 17 років.

Згідно голосування членів журі в складі представників Люботинської міської лікарні та школи-інтернату "Дивосвіт", переможцями було обрано трьох учнів: Андрія Колісника, Анастасію Шевченко, Ярославу Терновську.

Шляхом голосування серед персоналу лікарні, було обрано єдиний варіант логотипу для використання та популяризації закладу. Логотип Люботинської міської лікарні має форму прямокутника, складається із фону, округлого знака трикутної форми, птаха, листя та текстової частини "КНП "Люботинська міська лікарня". Кольорова гамма логотипу складається з трьох кольорів: м’ятного, як основного, білого та оливкового.

На даний момент головним лікарем Оленою Кандауровою вже затверджено положення про використання логотипу закладу, як у створенні організаційно-ропорядчих документів, так і у зовнішній рекламі.

 

 

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/7134 | Переглядів: 206Дата публікації: 14:23 14.09.2021
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук