Шановні мешканці
Шановні мешканці

Поділитися новиною:

Шановні мешканці

м. Люботин!

Минуло 10 днів, як були введені карантинні заходи в КНП «Люботинська міська лікарня». Дуже хотілося б, щоб всі зрозуміли, що не можна недооцінювати ситуацію що склалася. Ми всі разом об’єдналися, щоб подолати цю страшну небезпеку. Кожен люботинець може зробити свій внесок у перемогу над коронавірусом. Для цього просто необхідно користуватися захисними масками, без крайньої потреби не виходити з дому, часто мити руки і не наражати себе та інших на небезпеку! Загрозу легше пережити, ніж лікувати.

         За 10 днів в КНП «Люботинська міська лікарня» ЛМР ХО зареєстровано 12 випадків ОРВІ (всі дорослі), 3 пневмонії (одного хворого переведено до ОКІЛ). Хворі з пневмонією мають легкий та середній перебіг хвороби.

         Сьогодні лікарнею отримані засоби інфекційного захисту (костюм біозахисний (8), рукавички із довгими манжетами нетальковані нітрилові (400), рукавички нетальковані нітрилові (900), бахіли (500), фартух медичний (100), респіратор класу захисту FFP2 (222), респіратор класу захисту FFP3 (99), шапочка медична (200), маска хірургічна (медична) (200)).

          В наявності запас дезінфікуючих засобів.

          Наявні 3 апарати ШВЛ.

          Організовано доїзд лікарів за основними напрямками.

         Але зростаюча кількість інфікованих в Україні вражає! Щодня нами використовуються маски, дезінфікуючі засоби, рукавиці, антисептики.

         Сьогодні на виділені кошти з міського бюджету об’явлено тендер на закупівлю необхідних засобів індивідуального захисту, антисептиків тощо.

         Кожен небайдужий може допомогти лікарні! Кожна допомога важлива для нас!

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/4315 | Переглядів: 2875Дата публікації: 13:42 23.03.2020
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук