Світ зіткнувся з новим глобальним викликом. Це виклик для всіх нас.
Світ зіткнувся з новим глобальним викликом. Це виклик для всіх нас.

Поділитися новиною:

Світ зіткнувся з новим глобальним викликом. Це виклик для всіх нас.

Але все в наших руках!

Щоб було все добре, щоб був результат, кожен із нас може зробити дуже багато. І сподіватися на те, що я не захворію, а захворіє хтось інший, не варто. Треба всім дотримуватися правил особистої гігієни, не дати можливості заразитися старшому населенню і людям, які мають супутні хронічні захворювання: хвороби серця, легень, цукровий діабет, онкозахворювання.

Медичний персонал ризикує своїм життям постійно. Їх робота малопомітна, їх життєва ноша перевершує всі ваші найстрашніші уявлення. Ми, в ситуації що склалася, намагаємося зробити максимально щоб не наражати себе на небезпеку. В лікарні в наявності є 500 масок медичних (хірургічних), 4 протичумних костюма, 31 захисних окулярів, 1280 рукавичок, 188 кілограмів дезінфекційних засобів. Медичні працівники і хворі повністю забезпечені миючими засобами, в тому числі з антисептиками, одноразовими рушниками.

З місцевого бюджету 18.03.2020 року надано 100 тисяч гривень для забезпечення медичних працівників, які будуть залучені до надання хворим з підозрою на СОVID – 19, засобами індивідуального захисту (ізоляційні халати, респіратори класу захисту не нижче FFP2, захисні окуляри, рукавички медичні нітрилові та маски медичні (хірургічні). Очікуємо поставку 23.03.2020 року.

Бережіть своїх лікарів і всі будьте здорові!

Олена Кандаурова

 

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/4304 | Переглядів: 1199Дата публікації: 11:37 20.03.2020
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук