Замучили постійні болі в горлі? Вихід є – лікування рідким азотом
Замучили постійні болі в горлі? Вихід є – лікування рідким азотом

Поділитися новиною:

Замучили постійні болі в горлі? Вихід є – лікування рідким азотом

Кріотерапія (лікування рідким азотом) – сучасний метод лікування багатьох захворювань, зокрема, при хворобах слизових оболонок, видаленні новоутворень, папілом та бородавок.

Показаннями до кріотерапії в отоларингології є:

• Хронічні тонзиліти;

• Аденоїдити;

• Хронічні фарингіти;

• Хронічний риніт, синусити;

• Часті носові кровотечі;

• Сухість у горлі.

Лікування проводиться в амбулаторних умовах, безпосередньо на прийомі лікаря-отоларинголога. Для досягнення максимального ефекту знадобиться пройти курс лікувальних процедур, зазвичай, це 5-7 сеансів. Втім, можливі коригування призначень.

Діткам також проводять кріопроцедури, втім, від 3 років.

В Люботинській міській лікарні вже другий рік поспіль проводять лікування ЛОР захворювань рідким азотом. За словами багатьох наших пацієнтів, після завершення курсу, вони забули про хронічні скарги на болі в горлі, носові кровотечі, риніти, у тому числі, хронічні та алергічні.

Також в межах нашого лікувального закладу з рідким азотом працює лікар дерматовенеролог Марія Леонтьєва. Адже певні утворення на шкірі, зокрема, невеликі, легше видаляються за допомогою заморожування рідким азотом, а не видалення коагулятором.

Тож якщо ви досі не пробували метод кріолікування, запрошуємо вас перевірити його.

Лікар отоларинголог працює з понеділка по п’ятницю, з  8 до 18 години. Прийом, як зазвичай, проводиться за попереднім записом та за наявності електронного направлення.

Лікарі дерматовенерологи працюють з понеділка по суботу, з 8 до 16.30, так само, за е-направленням та попереднім записом. Детальну інформацію вам зажди нададуть оператори нашого колл-центру – 073-15-15-100.

Бажаємо здоров’я!

 

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/11232 | Переглядів: 38Дата публікації: 15:19 17.07.2024
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук