Люботинська міська лікарня спрощує порядок оформлення планових госпіталізацій
Люботинська міська лікарня спрощує порядок оформлення планових госпіталізацій

Поділитися новиною:

Люботинська міська лікарня спрощує порядок оформлення планових госпіталізацій

Друзі, вам чи вашим знайомим доводилось очікувати в черзі на госпіталізацію в приймальному відділенні Люботинської міської лікарні? Відтепер ви можете записатися на госпіталізацію на визначений час!

оформлюється на стаціонарне лікування, ми запровадили запис на ПЛАНОВУ госпіталізацію.

Як це працює?

  • Ви отримуєте від сімейного або лікуючого лікаря направлення на планову госпіталізацію.
  • Телефонуєте за номером телефону нашого колл-центру (073-15-15-100) та повідомляєте оператору, що хочете записатися на госпіталізацію.
  • Оператор колл-центру з'єднує вас з медичним працівником приймального відділення, який поінформує про вільні місця у відповідному відділенні стаціонару, умови оформлення на лікування та призначить час, на який ви маєте прибути для оформлення на лікування за адресою: м.Люботин, вул.Громова, 3.

Якщо ви вже маєте певні обстеження чи консультативні висновки лікарів щодо вашого захворювання, які зроблені нещодавно, візьміть їх із собою, аби лікуючий лікар міг скласти найбільш ефективний план лікування. Також для оформлення на лікування вам необхідно пред'явити документ, що посвідчує вашу особу.

Важливо: якщо під час вашого оформлення на стаціонарне лікування, до нашого лікувального закладу надійшов пацієнт у невідкладному чи критичному стані, час оформлення планових пацієнтів може зсунутися - просимо зважати на це, адже життя та здоров'я людини найцінніше, що потребує особливої реакції з боку медиків.

Ми переконані, що запропонований підхід спрощуватиме процедуру госпіталізації планових пацієнтів, змешуватиме час вашого очікування в приймальному відділенні та не створюватиме черг під час оформлення на лікування.

Бажаємо здоров'я!

Web-адреса: lml.lubotin-rada.gov.ua/news/id/10980 | Переглядів: 24Дата публікації: 10:22 22.03.2024
Директор

Олена Кандаурова

Фінансова звітність
Пошук